Krabi 9 december - Reisverslag uit Krabi, Thailand van Rebecca Noorlander - WaarBenJij.nu Krabi 9 december - Reisverslag uit Krabi, Thailand van Rebecca Noorlander - WaarBenJij.nu

Krabi 9 december

Door: Rebecca

Blijf op de hoogte en volg Rebecca

09 December 2013 | Thailand, Krabi

Vandaag een actieve dag. We moeten nl wel de bijgegeten kilo's er weer af zien te krijgen. We besluiten daarom naar de Tiger Tempel te gaan. Met een tuktuk rijden we eerst 40 minuten door het binnenland. Eenmaal aangekomen worden we door tientallen aapjes begroet. We houden onze tassen maar goed vast. Daarna beginnen we de klim van 1.237 treden in de vochtige hitte. Het is echt afzien. Gelukkig hebben we onze wandelschoenen aan. De meeste toeristen doen de klim op slippers...we doen het rustig aan en nemen af en toe een pauze. Nog maar 800 treden dan zijn we er...eenmaal aangekomen bij de top hebben we een prachtig uitzicht. De levensgrote Buddha is erg indrukwekkend en was de klim zeker waard. Dan weer naar beneden dat gaat een stuk makkelijker! We bezoeken ook het naastgelegen park. Hier zijn in de grotten een aantal buddhas te zien en je loopt dwars door de jungle. In de grotten zijn een paar huisjes waar de monniken verblijven. Als laatste bezoeken we de tijgergrot. Hier leefde vroeger een tijger volgens de legende. In de grot vereert men deze tijger en staat er een mooi beeld van hem. In de tuktuk weer naar huis. We besluiten om ons lekker te laten masseren in een massage salon. Kost nog geen 10 euro voor 1 uur massage. Soms gaat het er hard aan toe en gaan ze op je lopen maar het is echt heerlijk. Zojuist weer lekker mosselen en inkvis van de BBQ gegeten. We gaan vroeg naar bed want morgen worden we om 6 u opgehaald om naar het vliegveld te gaan. We vliegen dan naar Chiangmai in het noorden. Op naar een nieuw avontuur. We kijken uit naar de excursie waarbij we naar een olifantenkamp gaan en leren om de olifant commando's te geven als we op zijn rug zitten. Ook gaan we met een olifant in bad en maken we een tour door de jungle op de rug van een jumbo.

• 09 December 2013 - 19:16

PA JOOP:

ZIET ER ALLEMAAL PRACHTIG UIT, VEEL PLEZIER DAAR NOG EN MOOI WEER.

• 09 December 2013 - 22:08

Ma Kroesen:

Hoi.....

Dat was een flinke klim die traptreden, kan me voorstellen dat het de moeite waard was.
    Mooie beelden die Buddha's.
    Gelukkig dat het weer goed was om die trip te lopen.
    Ben benieuwd naar jullie volgend avontuur.....

groetjes Ma

• 10 December 2013 - 00:42

Rebecca Noorlander:

bedankt voor de leuke reacties, zitten momenteel in een taxi naar phuket luchthaven.
    hebben gewoon internet in de taxi, 3G internet geing joh .

groetjes Chris